برای نخستین بار فروردین سال نود و یک بود که پلیس اعلام کرد با دوربین های ثبت تخلف ، امار راننده های متخلف را خواهد گرفت. برای اینکه جای گله ای هم باقی نماند ، برای مدتی به صورت ارشادی خودروها را جریمه می کرد . 
ارشادی یعنی اینکه خبری از قبض جریمه نبود اما پیامکی به راننده ارسال می شد که در چه تاریخی و در کدام چهارراه از چراغ قرمز عبور کرده یا روی خط عابر ایستاده است .
مدتی بعد هم قرار بود این جریمه ها  تبدیل به جریمه های واقعی شوند .اما خبر قطعی را  پلیس خیلی وقت بعد یعنی مهر ماه سال گذشته داد و اعلام کرد بعد از این شصت و شش تقاطع در تهران با این دوربین ها کنترل خواهند شد .
پلیس سختگیرانه وارد ماجرا شد ، جریمه سی هزار تومانی برای ایستادن روی خط عابر و هفتاد هزار تومانی  برای عبور از چراغ قرمز که سر جمع می شود یکصد هزار تومان . اینکه متخلفها باید جریمه شوند ، نیاز به توجیه نداشت اما پلیس برای توضیح بیشتر گفت : رانندگان در زمانیکه با چراغ زرد مواجه می شوند باید پشت تقاطع سرعت خود را کاهش داده و اماده توقف شوند ، اما متاسفانه رانندگان با دیدن چراغ زرد تازه پای خود را روی پدال گاز فشار میدهند تا از چراغ عبور کنند 
تجربه سختگیری در مورد کمربند ایمنی پلیس را امیدوار کرد با  سختگیری در این مورد به راننده ها یاد بدهد روی خط  عابر  نایستند و خیال عبور از چراغ قرمز حتی به ذهنشان هم خطور نکند ؛ اتفاقی که میگویند در همه دنیا افتاده است .لذتی که دیدن خودروهای منظم پشت خط عابر ایستاده دارد ، به همه سختگیریهای پلیس می ارزد .
اما مثل هر طرح دیگری ، اجرای طرح قبض جریمه توسط دوربین های عبور از چراغ قرمز نارضایتی هایی هم دارد ، راننده هایی که میگویند بی دلیل صد هزار تومان جریمه شده اند .
اصلی ترین گلایه شهروندان به گردش به راست در تقاطع ها مربوط می شود .راننده ها گردش به راست را ازاد میدانند و حتی در برخی معابر خالی نگه داشتن لاین راست خیابانها ، نشانه شخصیت راننده های دیگر تلقی میشود . انها وقتی چراغ قرمز و مسیر راست باز است ، گردش به راست میکنند و دوربین هم عقل ادمی را ندارد که تشخیص درستی دهد ، برای همین یک نور فلاش میزند و عکس می گیرد و جریمه میکند اما اینکه سالهاست راننده های ما عادت کرده اند ، وقتی چراغ قرمز است ، گردش به راست کنند برای انها حقی ایجاد نمیکند .
ماده صد و دوم فصل ششم ایین نامه راهنمایی و رانندگی خیلی روشن تاکید می کند گردش به راست فقط زمانی ازاد است که گردش به راست بوسیله جدول یا با خط کشی تعبیه و ازاد اعلام شده یا تابلوی ویژه ای برای گددش به راست وجود داشته باشد.
جناب سرهنگ تیمور حسینی ، رییس پلیس راهور پایتخت هم بعد از اجرای طرح کنترل مکانیزه عبور از چراغ قرمز و در پاسخ به این گلایه شهروندان تاکید میکند : طبق قانون گردش به راست در تقاطع ها هنگام چراغ قرمز ممنوع است مگر در مواردی که مسیر مجزایی به شکل  رفیوژ برای گردش به راست تعبیه شده باشد .
راننده ها اما گلایه دیگری هم دارند . انها میگویند اگر گردش به راست در چنین شرایطی ممنوع است چرا پلیس در همه این سالها نسبت به ان بی تفاوت بوده و حالا که تبدیل به یک  عادت شده ، دنبال اصلاح ان است . نکته دیگر فشار دیگر راننده ها با بوق زدن یا چراغ دادن به راننده ای است که مسیر گردش به راست را مسدود کرده .